Exporuimte met nieuwe ontwerpen Huis aan de Markt 11 t/m 19 november

12-10-2022
711 keer bekeken

Van 11 t/m 19 november krijgt u weer de kans om uw mening te geven over de nieuwe ontwerpen voor het toekomstige Huis aan de Markt in Sittard. Laat u uw stem horen? Kom dan naar de exporuimte op de Markt en vul de enquête in. U kunt ook de vragen vanuit thuis invullen via dit platform.

U heeft een stem in de beoordeling

Met het invullen van de enquête draagt u bij aan de beoordeling van de ontwerpen. Met alle resultaten uit de vragenlijst beoordeelt de Adviescommissie Binnenstad de ontwerpen en ingediende plannen van de bouwpartners (ontwikkelaar, ontwerpers en bouwer). Vind u het belangrijk om een stem te hebben in de uiteindelijke beoordeling van de ontwerpen? Bekijk dan de tentoongestelde ontwerpen, laat uw stem horen en vul de vragenlijst in.

De adviescommissie bestaat uit een vertegenwoordiging van ondernemers, inwoners, historische verenigingen en de Commissie Sittard-Geleen Inclusief.

De exporuimte en de vragenlijst zijn 24/7 te bezoeken

In samenwerking met de Adviescommissie Binnenstad is er wederom een exporuimte ingericht waar de ontwerpen voor het toekomstige Huis aan de Markt worden tentoongesteld. Deze keer ziet de expo er anders uit. In een showroom tegen de gevel van de voormalige ingang aan de Markt staan de ontwerpen tentoongesteld. Ze draaien rond op een plateau, zodat u alle kanten van het ontwerp rustig kunt bekijken. Een aantal filmpjes en afbeeldingen geeft u meer informatie over het ontwerp. In de avonduren is er verlichting aanwezig. Met de QR code en link kunt u direct de vragen invullen. Hier geeft u uw mening over de ontwerpen. Met deze opzet van de exporuimte krijgt u de mogelijkheid om tussen 11 en 19 november uw stem te laten horen, wanneer het u schikt.

Afbeeldingen

Contact

www.sittard-geleen.nl
Gemeente Sittard-Geleen
Postbus 18
6130 AA Sittard
tel. 14 046
Stuur ons een bericht

MetSittardGeleen is een initiatief van de gemeente Sittard-Geleen

Logo Gemeente Sittard-Geleen

 

 

Cookie-instellingen